هر کشوری با چه واکسنی اجازه ورود میدهد؟

0

بعد از شیوع بیمای کرونا و تولید واکسن کرونا توسط کشورهای مختلف، هر یک از کشورها بنابر پروتکل‌های بهداشتی خود تزریق واکسن‌های خاصی را به عنوان شرط ورود اتباع کشورهای دیگر به کشورشان اعلام نمودند. همین موضوع باعث ایجاد نگرانی هایی در برخی از مسافران شده است. در ایران به ترتیب واکسن های سینوفارم، برکت و آسترازنیکا دارای بیشترین فراوانی در تزریق بوده‌اند و خیلی از مسافرین می‌خواهند بدانند که آیا با واکسنی که تزریق کرده‌اند، امکان سفر به کشور مورد نظر خود را دارند یا خیر؟ در این مطلب لیست مهمترین کشورهایی که هر کدام از واکسن‌های سینوفارم یا آسترازنیکا را می‌پذیرند، آورده‌ایم و به سؤالات موجود در این حوزه پرداخته‌ایم. در مورد واکسن داخلی برکت هم باید بدانید که تا این لحظه این واکسن توسط هیچ یک از کشورهای دیگر مورد پذیرش نبوده است. نکته مهمی که باید توجه داشته باشید که این لیست به مرور زمان ممکن است تغییر پیدا کند.

چه کسانی نیاز به تزریق واکسن دارند؟

کسانی که ویزای اقامت، ویزای کار یا ویزای تحصیلی کشور مقصد را دارند معمولاً شامل محدویت‌های تزریق واکسن برای ورود به کشور مربوطه نیستند و با داشتن نتیجه منفی تست PCR و یا تزریق واکسن مورد تأیید کشور مقصد در هنگام ورود، می‌توانند به کشور مورد نظر خود سفر کنند.

واکسن سینوفارم مورد تأیید کدام کشورهاست؟

کسانی که هر دو دُز واکسن سینوفارم را تزریق کرده‌اند و حداقل ۱۴ روز از تزریق دز دوم آنها گذشته باشد، برای ورود به کشورهای زیر نیاز به هیچ اقدام بهداشتی دیگری ندارند:

کانادا، ترکیه، سوئیس، هلند، اسپانیا، فنلاند، یونان، اتریش، سوئد، ایسلند، قبرس، گرجستان، مقدونیه شمالی، مونته‌نگرو و صربستان، عراق، چین، اندونزی، بحرین، قزاقستان، پاکستان، مالدیو، مالزی، لبنان، سریلانکا، تایلند، فیلیپین، امارات، مصر، تونس، آنگولا، سنگال، سیرالئون، سومالی، برزیل، آرژانتین و ونزوئلا

سینوفارمی‌ها برای کجا نیاز به تست PCR یا قرنطینه دارند؟

کشورهای زیر برای کسانی که واکسن سینوفارم را دریافت کرده اند، محدودیت‌هایی مانند الزام به ارائه نتیجه تست PCR یا قرنطینه در هنگام ورود را در نظر می‌گیرند:

 ژاپن، بریتانیا، آمریکا، روسیه، ازبکستان، عمان، کره‌جنوبی، ارمنستان، استرالیا، آذربایجان،سنگاپور، آفریقای جنوبی،اوکراین،

الجزایر، آفریقای مرکزی، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، ساحل عاج، کنگو، جیبوتی، دومنیکا، جمهوری دومنیکن، اکوادور، اتیوپی، فیجی، غنا، گرنادا، گواتمالا، گینه، هندوراس، هندوستان، جامائیکا،  قزاقستان، کنیا، کویت، لاتویا، لسوتو، لیبریا، لیبی، ماداگاسکار، مالی، مالت، مکزیک، مغولستان، نیوزیلند، نیکاراگوئه، نیجریه، کره‌شمالی،  پاناما، پاپوآ گینه نو، قطر، جمهوری کنگو،  روآندا، عربستان سعودی،  افغانستان، سودان جنوبی، سودان، سوریه، تایوان، تاجیکستان، تیمور شرقی،  ترکمنستان، اوگاندا،  اوروگوئه، باهاماس، باربادوس، بورکینافاسو، برمه، یمن و زامبیا.

واکسن آسترازنیکا مورد قبول کدام کشورهاست؟

واکسن آسترازنیکا که به برخی از ایرانیان هم تزریق شده است تنها واکسنی است که در حال حاضر مورد قبول خیلی از کشورهای جهان قرار گرفته است. برای سفر به کشورهای معتبر اروپایی مانند فرانسه، آلمان، ایتالیا، آلمان و همچنین کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، ترکیه و بیش از ۱۱۹ کشور جهان تزریق این واکسن کافیست.

حوشبختانه طبق اطلاعیه شماره ۵ وزارت بهداشت، کسانی که برای سفر خارجی نیاز به تزریق واکسن آسترازنیکا دارند می‌توانند با مراجعه به دانشگاه‌های علوم پزشکی درخواست خود را ثبت کنند. در این اطلاعیه آمده است:

«افرادی که برای سفر به خارج از کشور به تزریق یک یا دو نوبت واکسن آسترازنکا نیاز دارند از روزهای آینده می توانند با مراجعه به دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخواست خود را ثبت کنند.در هر دانشگاه علوم پزشکی کمیته سه نفره ای با مسئولیت بررسی درخواست ها وجود دارد که به افراد واجد شرایط دریافت این واکسن،  ضمن اطلاع ازعوارض تزریق  واکسن یادآوری ، یک یا دو نوبت واکسن آسترازنکا افزون بر واکسن هایی که قبلا دریافت کردند، تزریق می شود.البته تزریق واکسن های یادآوری بعد از اخذ رضایت از این افراد درخصوص عوارض احتمالی آن، صورت می گیرد.گفتنی است با توجه به این که بین دونوبت واکسن یادآوری لازم است حداقل یک ماه فاصله وجود داشته باشد لذا افرادی که در آینده مسافرت خارجی دارند درخواست خود را در اولین زمان ممکن به دانشگاه علوم پزشکی اعلام کنند.»

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button