این روزها به لطف تکنولوژی، کارهایی مثل رزرو کردن اتاقِ هتل، تاکسی گرفتن و سفارش دادن غذا از رستوران خیلی راحتتر شده؛ اما چطور میتونیم با استفاده از تکنولوژی، سفرِ راحتتری رو داشته باشیم؟ ما اینجا سعی کردیم به بعضی از ابزارهای خوبی که در سفر خارجی به دردمون میخوره، اشاره کنیم؛ با وجود اینکه این خدمات معمولا در کشورهای اروپایی خیلی بیشتر کاربرد دارن:
۱٫ اپلیکیشن هاپر (Hopper) بهتون میگه چه زمانی بلیت هواپیما رو بخرید!
کافیه به اپ بگین که چه روزی میخواین پرواز کنین تا خودش بهترین قیمتها رو پیدا کنه و بهتون اطلاع بده. شما حتی میتونید از داخل خود اپ، خریدتون رو نهایی کنید!
۲٫ برنامه «ساده جمع کن» (Pack Simply) به شما کمک میکنه وسایلتون رو بهتر جمع کنید!
از طریق این اپلیکیشن میتونید انواع لوازم آرایشی و بهداشتی و حتی بعضی داروها رو با توجه به نیازهاتون به صورت بستهبندیهای آماده خریداری کنید. اگه قیمت کالاهای خریداری شده بیشتر از بیست دلار باشه، دیگه لازم نیست چهار دلار هزینه ارسال رو پرداخت کنید!
۳٫ اوورنایت (Overnight) بهترین جا رو برای شب خوابیدن براتون پیدا میکنه!
اگه به دنبال هتلهای گرونقیمت نیستید، شاید اوورنایت بهترین انتخاب برای شما باشه. در اینجا خونهها یا اتاقهای ارزون قیمت، در دسترس هستن و کاربرای این اپ معمولا خیلی سریع یک مکان برای اقامت پیدا میکنن.
۴٫ اِوِی (Away)
تصور کنید که چمدون شما میتونست بدون اینکه شما اون رو بکِشید، کنار شما راه بیاد و حتی تلفن همراه شما رو هم شارژ کنه! به لطف چمدونهای Away، این رویا به واقعیت بدل شده. شرکت تولید کننده این چمدونها در سال ۲۰۱۶ کار خودش رو آغاز کرده و علاوه بر چمدونهای هوشمند، محصولات دیگهای مثل پتوهای مسافرتی هم تولید میکنه.
۵٫ لولا (Lola)، مشاوری در جیب شما!
اپلیکیشن لولا فرمی شبیه به یک پیامرسان داره که روی سوالات مربوط به سفر تمرکز داره. سوالاتی که درباره موضوعات مربوط به سفر دارید رو از لولا بپرسید تا با ترکیبی از مشاوران مسافرتی مجرب و هوش مصنوعیِ خودِ اپ، بهترین جوابها رو به شما بده. این اپ در حال حاضر فقط برای آیفون در دسترسه.
۶٫ اپلیکیشن «شیدایی» (The Infatuation) دوست رستوران شناس شماست!
این اپلیکیشن با وجود اونکه درباره رستورانها و کافههای آمریکا اطلاعات داره، در خیلی از کشورهای دیگه هم میتونه به کمکتون بیاد. امکان نوشتن نظر، امتیازدهی و پیشنهاد رستورانهای خوب همه در این اپلیکیشن فراهم هستن.
۷٫ اپلیکیشن «بالز» (Ballz)، بهترین بازی برای گذروندن وقتهای طولانی در فرودگاه!
بالز یک بازی خیلی جذاب و اعتیادآوره که تضمین میکنه که شما نفهمید که چطور زمان میگذره! فکر کنید در یک کشور خارجی، تنها و بدون اینترنت داخل فرودگاه نشستین و همون لحظه خبردار میشین که پروازتون ۳ ساعت تاخیر داره؛ اونجاست که این بازی کاملا آفلاین به دادتون میرسه. این بازی هم برای اندروید و هم برای آی او اس در دسترسه. بازیهای دیگه شرکت توسعه دهنده این بازی (Ketchapp) رو هم امتحان کنید!
۸٫ با وسکو (VSCO)، حرفهای عکاسی کنید!
این اپلیکیشن رایگان، این امکان رو به شما میده که عکسهاتون رو به زیباترین شکل ادیت کنین و دوستانتون رو شگفتزده کنین. قابلیتهای این برنامه با فیلترهای اینستاگرام اصلا قابل مقایسه نیست. حتما امتحانش کنید! این اپ برای آیفون و گوشیهای اندرویدی در دسترسه.
۹٫ یک پاوربانک خوب
تموم شدن شارژ گوشی یا تبلت حس خیلی بدیه، نه؟ از اونجا که موقع مسافرت، پیدا کردن پریز برق اصلا کار آسونی نیست، بهتره که شارژ مورد نیازتون رو همراه داشته باشید. پاوربانکی رو انتخاب کنید که بتونه حداقل ۳ تا ۴ بار گوشیتون رو شارژ کنه؛ کیمیدونه چی پیش میآد؟ شاید تاخیر حرکت هواپیما خیلی بیشتر از ۳ تا ۴ ساعت باشه.
۱۰٫ با گوگل مپس (Google Maps) هیچ وقت گم نشید!
همه ما به خوبی میدونیم که گوگل مپس بهترین وسیله پیدا کردن آدرس در جهانه؛ اما غیر از اون قابلیتهای دیگهای هم وجود داره مثل ایجاد لیستهای شخصی از محلهای مورد علاقه، ویرایش اطلاعات و حتی دانلود بخشی از نقشه که بتونید بعدا، آفلاین استفاده کنید. اگه مطمئن نیستید که جایی که سفر میکنید اینترنت داره یا نه حتما قبلش از این قابلیت گوگل مپس استفاده کنید.
۱۱٫ تَب (Tab)، یک حسابگر هوشمند!
رستوران رفتن دونگی اون هم وقتی که چند نفر هستید، واقعا سخت میشه، شما یک صورتحساب دارید و حوصله محاسبه کردن دونگها رو هم ندارید. با این اپلیکیشن کافیه که از صورتحسابتون عکس بگیرید و برای دوستانتون بفرستید تا هر کدوم مواردی رو که به خودشون مربوطه ببینن و در نهایت، اپ، خودش حساب میکنه که دونگ هر نفر چقدره.
۱۲٫ با تورو (Turo) سوار ماشینهای مورد علاقهتون بشید!
این اپ به شما اجازه میده مستقیم از خودِ شرکت تولید کننده، ماشین کرایه کنید. بسته به کشوری که بهش سفر کردید، ماشینهای مختلفی میتونن در دسترس شما باشن. همه کارها از طریق اپلیکیشن انجام میشه و اون رو میتونید هم برای آیفون و هم برای گوشیهای اندرویدی پیدا کنید.
شما چه اپها و گجتهایی میشناسید که موقع سفر به درد میخورن؟ ایدههاتون رو با ما به اشتراک بگذارید!
سفر خوب و پر امکاناتی داشته باشید!